marți, 1 septembrie 2009

REVISTA NOI,NU! - PROPUNERE DE CARTE IN FORMAT PDF SI CONCURS INCEPAND CU LUNA SEPTEMBRIE


Începând cu luna septembrie Revista Noi,NU! vă oferă o nouă secţiune: Cărţi în format pdf printr-o nouă opţiune de recompensare a utilizatorilor înregistraţi prin care puteţi fie acumula noi puncte fie puteţi utiliza punctele deja acumulate. 

Astfel fiecare membru înregistrat va putea descărca de pe site cărţi în format pdf puse la dispoziţia dvs. de autorii acestora prin intermediul Revistei Noi,NU! 

Dacă sunteţi autorul unor cărţi şi doriţi să le oferiţi spre descărcare membrilor înregistraţi pe siteul www.revistnoinu.com veţi primi 50 puncte din partea Revistei Noi,NU! În plus, în funcţie de alegerea dvs. veţi putea stabili numărul minim de puncte necesar pentru a putea fi descărcată de pe site carte dvs. de către fiecare membru. În acest fel punctele utilizate de membrii înregistraţi prin descărcarea de pe site a cărţii vor fi transferate către dvs. 

Detalii complete despre propunerea noastră găsiţi urmând linkul: http://www.revistanoinu.com/Carti-in-format-pdf.html

Pentru a participa la propunerea noastră fiecare autor trebuie să fie autentificat/înregistrat pe site. 

Dacă nu aveţi cărţi de propus dar ştiţi autori care pot fi interesaţi de propunerea noastră vă rugăm să le trimiteţi propunerea noastră.

Revista Noi,NU! îşi propune să ofere membrilor înregistraţi cărţi în format pdf pe care aceştia le pot oricând descărca de pe site dacă deţin un anumit număr de puncte pentru fiecare carte în parte. 

Numărul necesar de puncte pentru fiecare carte este stabilit de către autorul cărţii. 

Dacă nu ai suficiente puncte acumulate nu este nicio problemă. Acum poţi cumpăra puncte pe siteul www.revistanoinu.com prin PayPal Pentru a reuşi să cumperi puncte trebuie să ai un cont pe www.paypal.com. Pentru a cumpăra puncte te rugăm să urmezi linkul: http://www.revistanoinu.com/Cumpara-puncte.html Pentru acest lucru trebuie sa fiti autentificat pe site

Pentru fiecare carte propusă în secţiunea Cărţi în format pdf autorul cărţii va primi 50 de puncte din partea Revistei Noi,NU! În plus autorul cărţii va stabili numărul de puncte necesar pentru ca un utilizator să poate descărca de pe site cartea. 

Punctele utilizate de către membrii înregistrati vor fi transferate în data de 16 a fiecărei luni către autorul cărţii. Prin acceptul său de a adăuga cartea la secţiunea Cărţi în format pdf autorul cărţii a luat la cunoştinţă sistemul de recompensare şi nu va avea nicio altă pretenţie de la Revistei Noi,NU! 

În cazul în care vor exista dispute privind dreptul de proprietate intelectuală Revista Noi,NU! va bloca automat accesul la descărcarea acestei cărţi iar punctele acordate până atunci vor fi anulate automat până la clarificarea situatie. 

Raspunderea pentru incalcarea oricaror drepturi de autor revine utilizatorului care a propus cartea şi nu Revistei Noi,NU! . Orice sesizări în acest caz vă rugăm să ni le aduceţi la cunoştinţă imediat pentru a lua măsurile care se impun.

Sectiunea carti in format pdf este disponibila doar membrilor inregistrati. Pentru a o accesa trebuie sa va autentificati / sa va inregistrati pe site
Pentru autori

Daca sunteti autorul unei carti si doriti sa o propuneti spre descarcare membrilor Reviste Noi,NU! tinand cont de propunerea noastra va rugam sa va inregistrati/autentificati pe siteul nostru. Dupa autentificare in Sectiunea Utilizator accesati Propunere carte in format pdf 

Pentru membrii inregistrati
 

Reproducerea parţială sau integrală, prin orice mijloace a cărţilor incluse în secţiunea Carţi în format pdf pe siteul nostru este strict interzisă. 

Nerespecatarea acestei obligaţii constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. 

Aveţi obligaţia de a folosi cărţile din secţiunea Cărţi în format pdf numai în scop strict personal. 

Nu veţi reproduce prin niciun mijloc parţial sau integral cărţile propuse fără acordul scris al autorilor.

 
Pentru orice sugestii, propuneri sau observatii va rugam sa ne contactati cu incredere prin sectiunea Contact sau pe forumul nostru 

SI NU UITATI:

Informatii complete despre cum puteti obtine puncte pe siteul nostru gasiti urmand linkul: http://www.revistanoinu.com/Recompensam-utilizatorii-activi.html
Tot din luna septembrie este disponibilă o nouă opţiune de a acumula puncte 

Dacă aveţi un site sau scrieţi pe un blog şi doriţi să promovaţi Revista Noi,NU! puteţi câştiga puncte în plus. Detalii găsiţi urmând linkul: http://www.revistanoinu.com/CONCURS/1426-Promoveaza-/-Promovam-/-Castiga-/-Castigam.html

 
Vă reamintim că Revista Noi,NU! a iniţiat un sistem de recompesare a utilizatorilor activi. Au fost aduse noi modificări, completări si modalităţi noi de a acumula puncte. Toate acestea sunt disponibile pe pagina: http://www.revistanoinu.com/Recompensam-utilizatorii-activi.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu